Skip to main content

Lammintupa Oy

Lammintuvan tarina on saanut alkunsa vuonna 1998 vaatimattomalla pressuista tehdyllä ”Vitosen latukahvilalla”. Tämän yli 20 vuoden aikana matkailuyrityksemme on kehittynyt ja toiminta laajentunut vuosi vuodelta. Silti tänäkin päivänä noudatamme jo alussa luotua laatupolitiikkaamme tarjoten laadukasta palvelua Ruka-Kuusamon alueen matkailijoille. 

Kaikki kahvilamme tuotteet valmistamme itse omassa keittiössä käyttäen mahdollisimman paljon paikallisia raaka-aineita. Toiminnassa haluamme panostaa luotettavuuteen, asiakaspalveluun sekä viihtyisyyteen. Turvallisuus niin asiakkaiden kuin eläinten, on tärkeä osa Lammintuvan toimintaa. Kaikessa toiminnassamme pyrimme toimimaan myös ympäristöä ja luontoa kunnioittaen.

Joni toimii yrityksemme toimitusjohtajana ja tuo nuoruuden innolla ja näkemyksillä mukavasti uusia tuulia, sekä kehittää toimintaamme jatkuvasti eteenpäin. Monitoimimiehenä hänet saattaa tavata lähes joka puolelta Lammintupaa. 

Mirjami vastaa sisäpuolen toiminnoista ja kehittämisestä, joten yleensä tapaatkin hänet kahvilasta asiakaspalvelusta tai keittiöstä touhuamassa.

Jyri vastaa ulkopuolen toiminnasta, joten hänet voit tavata niin poro- kuin huskytarhallakin. Keväisin lättymestarina toimiva Jyri paistaa maailman parhaita muurinpohjalättyjä asiakkaillemme.

Nähdään Lammintuvalla, 
Mirjami, Joni ja Jyri