Skip to main content

Töihin meille

Lammintuvan tarina on saanut alkunsa vuonna 1998 vaatimattomalla pressuista tehdyllä ”Vitosen latukahvilalla”. Tämän yli 25 vuoden aikana matkailuyrityksemme on kehittynyt ja toiminta laajentunut vuosi vuodelta. Silti tänäkin päivänä noudatamme jo alussa luotua laatupolitiikkaamme tarjoten laadukasta palvelua Ruka-Kuusamon alueen matkailijoille. Saammekin paljon palautetta  meidän kodinomaisesta tunnelmastamme, vaikka asiakasmäärät ovat vuosien varrella kasvaneetkin tuntuvasti.

Täyden palvelun ohjelmapalvelutalo

Alkuvuosista toimintaa on kehittynyt kahvilan ympärille ja nykyään Lammintupa on tunnelmallisen latukahvilan lisäksi täyden palvelun ohjelmapalvelutalo, joka tarjoaa husky-, poro-, kartingohjelmat ja kelkkasafarit ruokailuineen ja oheispalveluineen.

Kaikki kahvilamme tuotteet valmistamme itse omassa keittiössä käyttäen mahdollisimman paljon paikallisia raaka-aineita. Toiminnassa haluamme panostaa luotettavuuteen, asiakaspalveluun sekä viihtyisyyteen. Turvallisuus niin asiakkaiden kuin eläinten, on tärkeä osa Lammintuvan toimintaa. Kaikessa toiminnassamme pyrimme toimimaan myös ympäristöä ja luontoa kunnioittaen.

Nyt haemme ensi talveksi joukkoomme lisää elämystentekijöitä!

Toivomme sinulta

Meillä on mahdollista työskennellä monissa eri tehtävissä kahvila- ja ravintolatöissä, husky- ja poro-oppaina, avustavina työntekijöinä, kelkkasafarioppaana ja lastenkelkkaoppaana. Toivomme, että tuot tiimiimme mukaan oman persoonallisuutesi ja hyvän asenteen, työtiimissämme on vuodesta toiseen ollut hieno yhteishenki!

Toivomme hakijoilta myös hyvää fyysistä ja henkistä kuntoa. Huippu-urheilijan fysiikkaa ei tarvitse omata, kunto kasvaa kauden kuluessa. Innostus asiakaspalvelua ja eläinten kanssa työskenteleviltä eläimiä kohtaan on tärkeää. Säänkestävyys on ulkotöissä hyvä ominaisuus ja taito löytää iloa myös vähän huonommallakin säällä. Ymmärrämme, että jokainen asiakas on viettämässä ikimuistoista päivää ja haluamme osaltamme auttaa sen toteutumisessa parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiakkaamme

Asiakkaanamme on sekä kotimaisia että ulkomaalaisia asiakkaita, joten suomen- ja englanninkielen taito on tarpeellinen. Englanninkielen taito ei ole tosin välttämätön, osassa työtehtävissä pärjää hyvin myös pelkällä suomenkielellä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn parhaissa talvimaisemissa. Talvi tuo sinulle uusia kokemuksia ja itsensä haastamista sekä onnistumisten iloa. Meillä sinua odottaa mukavat, kaksi- ja nelijalkaiset työkaverit. Eläimet antavat hirveästi iloa, ja moni huomaa hurahtaneensa täysin huskykoiriin kauden aikana.
Lisäksi tarjoamme edullisen työpaikkaruokailun sekä Ruka kortin, jolla saat monipuoliset edut alueen yrityksiin. 

KELKKASAFARIOPAS

Kelkkasafarioppaan työtehtäviin kuuluu asiakkaiden vastaanottaminen ja vaatetus, eri mittaisten
safareiden vetäminen ja ryhmästä huolehtiminen sekä safareihin kuuluvien retkieväiden tarjoilut
nuotion äärellä. Olet itsenäiseen työhön kykenevä, omistat ajokortin sekä nautit ulkoilmassa
työskentelystä.

ICE KARTING OPAS

Työtehtäviisi kuuluu jääkarting radan ja kaluston hoito- ja huoltotyöt sekä asiakaspalvelu. Olet
kiinnostunut moottorivälineistä ja osaat niitä jopa vähän rempata sekä tykkäät työskennellä
ulkoilmassa.

HUSKYOPAS

Lammintuvalla tehdään 2,5 km nonstop huskyajeluita sekä 5 ja 10 km safareita. Meillä on 150 innokasta rekikoiraa, joiden valloittaviin persoonallisuuksiin pääset tutustumaan ja  viemään asiakkaita vauhdikkaisiin seikkailuihin koirien kanssa. 

Päivääsi huskytarhalla voi kuulua esimerkiksi koirien aamujuotto, tarhojen siivous, valmistelut safareita varten, safareiden opastaminen moottorikelkalla, ajo-opastuksien antamista, lumitöitä, kynsien leikkausta ja pentujen kanssa puuhaamista, reittien kunnossapitoa ja koirien ruokintaa.  

PORO-OPAS

Poro-oppaana pääset tutustuttamaan  asiakkaita ajeluiden ja tarinoiden muodossa porojen kiehtovaan maailmaan. 
Porojen kanssa päivääsi voi kuulua esimerkiksi porojen ruokinta, valmistelut ajeluita varten, porojen valjastaminen ja taluttaminen, asiakaspalvelu ja porojen ruokkiminen asiakkaiden kanssa, kunnossapitotyöt ja kaluston huoltaminen, reittien huolto ja lumityöt sekä porojen koulutukseen osallistuminen.

LEIPURI

Työtehtäviisi leipurina kuuluvat erilaisten perinteisten leivonnaisten kuten pullien, munkkien, sämpylöiden sekä makeiden ja suolaisten piirakoiden valmistus ja esillepanot. Kokemus myös muista keittiön avustavista tehtävistä katsotaan eduksesi.

KOKKI

Meillä kokataan yksinkertaista, maukasta ”kotiruokaa”. Valmistamme kaiken omassa keittiössä hyödyntäen paikallisia, puhtaita raaka- aineita. Kokin työtehtäviin kuuluu retkieväiden valmistus, lounas sekä kolmen ruokalajin illallisten kokkailu.

KASSA/ SALITYÖNTEKIJÄ

Kahvilan kassalle haemme reipasta, asiakasystävällistä sekä luotettavaa ja englannin kielen taitoista kassatyöntekijää, joka on tottunut toimimaan myös kiireessä.  Työtehtäviisi kuuluu kahvilan kassa ja asiakaspalvelutyö.

KOTATARJOILIJA

Alueellamme on useampi kota sekä tupa, jossa tarjoamme asiakkaille nuotion äärellä retkieväitä, lounaita sekä kolmen ruokalajin illallisia. Työtehtäviisi kuuluu huolehtia kodan toiminnoista, asiakaspalvelu ja tarjoilut. Lisäksi välillä myös kahvilan sali- ja kassatyöskentely.

KEITTIÖTYÖNTEKIJÄ

Yleiset avustavat keittiö- ja salityöt.

Lisätiedot ja hakemukset

info@lammintupa.fi

Ohjelmapalvelut Joni 040 844 7547

Kahvila / ravintola Mirjami 041 317 5184