Lammintupa Oy

Mirjami ja Jyri

Mirjami ja Jyri

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Joni

Joni

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lammintuvan tarina on saanut alkunsa 1998 alkaneella vaatimattomalla pressuista tehdyllä ”Vitosen latukahvilalla”. Tämän 20 vuoden aikana yrityksemme on kehittynyt ja toiminta laajentunut vuosi vuodelta. Silti tänäkin päivänä noudatamme jo alussa luotua laatupolitiikkaamme Tarjoten laadukasta palvelua Ruka- kuusamon alueen matkailijoille. Kaikki kahvilamme tuotteet valmistamme itse omassa keittiössä käyttäen mahdollisimman paljon paikallisia raaka- aineita. Toiminnassa haluamme panostaa luotettavuuteen, asiakaspalveluun sekä viihtyisyyteen. Turvallisuus niin asiakkaiden kuin eläinten, on tärkeä osa Lammintuvan toimintaa. Kaikessa toiminnassamme pyrimme toimimaan myös ympäristöä ja luontoa kunnioittaen.

Meidän yrittäjäpariskunnan iloksi myös poikamme Joni on tullut mukaan yritys toimintaamme.

Mirjami hoitaa yrityksen hallinnollista puolta ja vastaa sisäpuolen toiminnoista ja kehittämisestä, joten yleensä hänet tapaakin kahvilasta asiakaspalvelusta tai  keittiöstä touhuamassa.

Jyri vastaa ulkopuolen toiminnasta, joten hänet voit tavata niin poro- kuin huskytarhallakin ja keväisin lättymestarina paistaa maailman parhaita muurinpohjalättyjä.

Joni nuoruuden innolla ja näkemyksillä tuo yritykseemme mukavasti uusia tuulia ja intohimoisena moottoriurheilun harrastajana  vastaa Lammintuvan uutuuden Ice Kartingin toiminnasta ja kehittämisestä.

Yrittäjät, 
Mirjami & Jyri, Joni

Lammintupa

Takalontie 15
93999 Kuusamo
FINLAND

info @ lammintupa.fi  
+358 40 755 4723
Reittikartta (pdf) 
Rekisteriseloste (pdf)

ruka kuusamo logo

Aukioloajat

SULJETTU

© Lammintupa | Web Design Davas